Turizam

Klek

Mjesto Klek smješteno je u prekrasnoj uvali okruženoj maslinicima uz samu Jadransku magistralu nedaleko Dubrovnika. Ovo nekad tipično malo ribarsko mjesto danas je turistički centar sa svim potrebnim sadržajima.

Rajska plaža kao stvorena je za uživanje na suncu, a mnogi sportsko-rekreativni sadržaji čine odmor ugodnim i zabavnim. Zbog bogate prošlosti kraja turistički je atraktivna Nonkovićeva kula iz 17. stoljeća, a iznad mjesta su ruševine Smrdan grada (17. stoljeće) i nekropola stećaka (14. stoljeće). Kulturnu ponudu grada obogaćuje galerija Stećak, mjesto okupljanja likovnih, dramskih i drugih umjetnika.

Komarna

Malo dalmatinsko mjesto smješteno na samom jugu Hrvatske. Ovo turističko mjesto oduševit će vas osobito čistim morem, mirisima mediterana i laganim maestralima. Komarnu posjećuju turisti iz raznih krajeva svijeta, zaljubljenici prirode i svi oni koji su željni ljetnog odmora. Komarna je poznata po bogatom izboru apartmana i soba za smještaj. Naši izrazito ljubazni domaćini potrudit će se da Vam omoguće odličan provod i da Vam dočaraju najljepše čari ovog lijepog dalmatinskog mjesta.

Turistička zajednica Općine Slivno
Adresa: Duboka 112, 20356 Klek

Kontakt:

Telefon: +385 (0)20 611 132
Faks: +385 (0)20 691 047
Web: www.tzo-slivno.hr
E-mail: info@tzo-slivno.hr

Rezerviraj smještaj…

Skip to content