PROPUSNICA

Poštovani,

Sukladno Odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite od 23. ožujka 2020. vezano za zabranu napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, stožer Civilne zaštite Općine Slivno obavještava građane:

Osobama s prebivalištem i stalnim boravištem na području Općine Slivno, koje iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili nužne kupnje hrane i osnovnih medicinskih potrepština moraju otići izvan područja Općine Slivno, propusnice će se izdavati putem e-maila, a temeljem dostavljenog Zahtjeva.

Popunjeni Zahtjev za propusnicom Stožera civilne zaštite Općine Slivno potrebno je dostaviti na e-mail: info@opcina-slivno.hr

Za one koji nemaju mogućnost korištenja elektroničke pošte, u hodniku ulaza u zgradu Općinske uprave biti će postavljen stol na kojem će se nalaziti kutija sa praznim zahtjevima. Oni će se moći popuniti i ostaviti u za to predviđenoj kutiji svaki radni dan od 09:00 do 11:00 sati. Izdane propusnice moći će se preuzeti narednog dana nakon predanog Zahtjeva.

Molimo građane da se drže uputa i ne ulaze u prostorije (zbog izbjegavanja kontakata)!

Propusnice se NEĆE izdavati za napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka radi odlaska u trgovinu na području druge općine ili obiteljske posjete koji u ovom trenutku nisu od vitalnog značaja.

Ostale propusnice NE izdaje Stožer civilne zaštite Općine Slivno niti Općina Slivno već odgovorne osobe u pravnoj osobi (npr. poslodavac, liječnik…) kako je navedeno u Odluci.

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji. Svako kršenje izrečene mjere samoizolacije podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Za sve upite građani se mogu obratiti Stožeru civilne zaštite Općine Slivno na broj telefona 020 671 295 svakim danom od 09:00 -11:00 sati.

Zahtjev za izdavanjem propusnice
Odluka o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj

Skip to content