Radionica: E-DUTEKA – jačanje kapaciteta OCD-a Dubrovačko-neretvanske županije

U sklopu projekta E-DUTEKAjačanje  kapaciteta OCD-a Dubrovačko-neretvanske županije, koji provode udruge Dubrovačka naranča i Udruga Chrobatia, održat ćemo radionice „Priprema projekata financiranih iz nacionalnih fondova“ u petak, 6. ožujka 2015. godine, te „Mogućnosti financiranja iz Europskog socijalnog fonda“ u ponedjeljak, 9. ožujka 2015. godine. Obje radionice održat će se u Opuzenu, u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 1, s početkom u 17:00 sati.

Na radionicama ćemo predstaviti Godišnji plan natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2015. godini iz državnog proračuna i europskih fondova. Govorit ćemo o mogućnostima zapošljavanja putem projekata, s posebnim naglaskom na Europski socijalni fond i njegovu važnost za rad udruga. Proći ćemo s Vama natječajnu dokumentaciju i faze pripreme projekata te analizirati uspješno napisane projekte.

Radionice su besplatne i namijenjene su osobama koje su zaposlene ili volontiraju u organizacijama civilnog društva, a dobrodošli su i svi koji tek namjeravaju osnovati udrugu. Svima koji sudjeluju na obje radionice izdat ćemo potvrdu o sudjelovanju.

Prijave i dodatne informacije:

Za prijavu na radionice i sve dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte Laru Šiljeg na siljeg.lara@gmail.com

Program radionice – Opuzen, 6. i 9.3.2015. godine

Pregledajte ostale članke...