Radionica: „Dobro upravljanje i jačanje kapaciteta lokalnih OCD-a“

Udruge Dubrovačka naranča i Udruga Chrobatia provode projekt E-DUTEKA – jačanje kapaciteta OCD-a Dubrovačko-neretvanske županije. U sklopu projekta održat ćemo radionicu „Dobro upravljanje i jačanje kapaciteta lokalnih OCD-a“ u ponedjeljak, 23. veljače 2015. godine, od 15:00 – 18:00 sati. Radionica će se održati u Opuzenu, u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 1.

Pozivamo Vas da nam se priključite na radionici na kojoj ćemo Vam pojasniti što donosi novi Zakon o udrugama, s kojim greškama se najčešće borimo te kako prilagoditi dokumente i poslovati sukladno novim propisima. Podjelit ćemo s Vama iskustva udruge DEŠA – Dubrovnik u području dobrog upravljanja, od  financijskog poslovanja do pisanja i upravljanja projektima.

Radionica je besplatna te će svi materijali biti dostupni polaznicima. Osmišljena je i namijenjena osobama koje su zaposlene ili volontiraju u organizacijama civilnog društva, a odgovorne su za upravljanje, financijsko poslovanje i prijavljivanje na natječaje, kao i za sve koji tek namjeravaju osnovati udrugu.

Prijave i dodatne informacije:
Za prijavu na radionice i sve dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte Ivonu Mikjel na info@dunaranca.hr ili dunaranca@gmail.com i Laru Šiljeg na siljeg.lara@gmail.com

Program radionice

Pregledajte ostale članke...